Nyheder

Lommefilosoffen - halv pris kr. 50.

Nu er 2. oplag af Lommefilosoffen kommet på gaden! I den anledning har vi et juletilbud til jer - enten til jer selv eller som julegave til en af jeres kære! Oven i købet får I en gratis Logbog. Skynd jer - tilbuddet gælder kun til d. 24. december!

Vores konfirmandprojekt i Kirken Underviser

Magisinet, Kirken Underviser, er netop udkommet med et temanummer om filosofiske samtaler. Heri er artiklen "En fælles tænkepause, hvor sandheden er i frembrud" - en pixiudgave af vores projekt "Filosofiske samtaler i konfirmandundervisningen". Af andre artikler vil vi især anbefale den fra "Børnetjenesten".

Aktiviteter til indskolingen

I samarbejde med indskolingspædagerne på Frederiksberg udarbejder vi en række aktiviteter, som kan bruges i den understøttende undervisning. Vi deler dem også med jer!

Kierkegaard på Tove Ditlevsen Skole

På mandag filosoferer Filosofipatruljen med en gruppe elever i 7.8. klasse på Vesterbro over Kierkegaard: Hvor meget vælger du selv? Hvilken slags musik hører en spidsborger? Hvordan slår etikeren op med sin kæreste?

De 4 torturhjørner

Så er der kommet nyt materiale! Inspireret af Thure Lindhardts undersøgelser af tortur har vi udviklet De 4 torturhjørner. God fornøjelse!

Sider