Kurser og workshops

Kurser som Filosofipatruljen afholder

Workshop arrangeret af Folkekirkens skoletjenesten i Hjørring d. 11. oktober kl. 9-15. Åbent for både lærere, præster og studerende.

November til december afholder Filosofipatruljen kurser for indskolingspædagogerne i Frederiksberg kommune, som har besluttet at satse på Filosofi med børn som understøttende undervisning. Disse kurser kan man desværre kun komme med på, hvis man er indskolingslærer på Frederiksberg. Men I skal nok høre nærmere om projektet, lige som vi vil dele en række filosofiske aktiviteter for de mindste børn.

 

 

 

 

 

Kurser, workshops mm.

Filosofipatruljen vil gerne inspirere jer til at blive bedre til at filosofere med børn. Vil tilbyder at komme ud og filosofere med jeres børn i skolen, i børnehaven, i jeres trossamfund, på jeres museum el. lign.

Vi udbyder workshops og kurser til både lærere, pædagoger, og andre, der kunne have lyst til at blive bedre til at igangsætte og styre en filosofisk samtale. Vi har fx afholdt kurser for lærere, pædagoger, præster og folkekirkens skoletjeneste. Vi samarbejder med Teater Hund i København og tilrettelægger filosofiske samtaler for børn i forlængelse af en teaterforestilling. 

 

Tilbud og priser

Døgnkursus for lærere/pædagoger eller andre voksne, der gerne vil være at filosofere med børn over 2 dage med 2 instruktører: 14.000 kr (inkluderer opfølgning og kursusbevis).

Workshop-dag for lærere/pædagoger/præster: 10.000 kr

Foredrag inkl. kort filosofisk samtale à 2½ time: 5000 kr

Workshop-formiddag for lærere/pædagoger/præster/... á 3 timer: 5000 kr

Workshop-formiddag for lærerstuderende à 3 timer: 3000 kr

Filosofisk samtale med en børnegruppe á 1 time: 1500 kr

(Alle priser er inklusiv moms og eksklusiv transport).

Kontakt os, så kommer vi med et tilbud, der svarer til dine ønsker!