Kurser og workshops

Kurser som Filosofipatruljen afholder eller har afholdt

I oktober 2017 til marts 2018 har Filosofipatruljen afholdt kurser for samtlige indskolingspædagoger i Frederiksberg kommune. Kommunen har besluttet at satse på Filosofi med børn som understøttende undervisning. Nu har vi afsluttet forløbet, og vi vil snart dele en række af de aktiviteter, som vi har udarbejdet i samarbejde med pædagogerne.

I marts 2018 har vi været på Ollerup-kurset og holdt kursus for en gruppe meget engagerede friskolelærere.

I maj 2018 skal vi på international Sophia-konference, som afholdes i Odense og holde et oplæg om Frederiksberg-projektet.

 

 

Kurser, workshops mm.

Filosofipatruljen vil gerne inspirere jer til at blive bedre til at filosofere med børn. Vil tilbyder at komme ud og filosofere med jeres børn i skolen, i børnehaven, i jeres trossamfund, på jeres museum el. lign.

Vi udbyder workshops og kurser til både lærere, pædagoger, præster og andre, der kunne have lyst til at blive bedre til at igangsætte og styre en filosofisk samtale.

 

Vejledende priser

Fuldt introduktionskursus over 2 dage for lærere/pædagoger/præster eller andre voksne, der gerne vil være at filosofere med børn (inkluderer opfølgning og kursusbevis): 25.000 kr

Kursus-dag for lærere/pædagoger/præster: 17.500 kr

Foredrag inkl. kort filosofisk samtale: 6.000 kr

Workshop-formiddag for lærere/pædagoger/præster...: 10.000 kr

Workshop-formiddag for lærerstuderende: 5.000 kr

Filosofisk samtale med en børnegruppe: 3000 kr

(Alle priser er inklusiv moms og eksklusiv transport).

Kontakt os, så kommer vi med et tilbud, der svarer til dine ønsker!